Finska.

Luotettava yhteistyökumppani
jo vuodesta 1973

Omakotiasukkaan palveluksessa

Päivystys 24 h 0500 - 236 212 (viemäritukokset)

Roskien lajittelu ja kuljetus

Pakkaaja-automme kiertää keräämässä kotitalouksien ja yritysten jätteitä talousalueellamme. Pientaloasukkaiden ei tarvitse lajitella biojätteitä erikseen, yli viiden asunnon taloyhtiöillä on oltava biojätteelle oma astia.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Vaihtolavat

Vaihtolava on oiva apu rakennustyömaalle, piha- ja suursiivouksiin tai teollisuuden tuotantojätteiden keräämiseen. Vaihtolavalla jätteet pysyvät siististi yhdessä paikassa ja ne on helppo kuljettaa pois työmaalta. Vaihtolavan hinta muodostuu lavan vuokrasta, kuljetusmaksusta sekä lavan sisällön mukaisesta jätteenkäsittelymaksusta. Risu- ja puujäte (ei painekyllästetty) ilman käsittelymaksua.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Loka-auton palvelut

Imuautomme tyhjentää niin likakaivot kuin täyttyneet pintavesi- ja hiekan- sekä öljynerotuskaivot talousalueellamme. Voit myös tehdä sopimuksen kaivojen tyhjentämisestä säännöllisesti ilman erillistä tilausta. Tukkeutuneet viemärit saavat avun painehuuhtelusta, jolla suurempikin tukos saadaan liukenemaan. Painehuuhtelulla voimme puhdistaa myös sadevesikaivot ja -linjat.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Vuokravessa

Finskan Vuokravessa sopii helpotukseksi ulkoilmatapahtumista perhejuhliin, työmaille tai vaikka kesäkahvilan vakituiseksi käymäläksi. Valikoimastamme löydät sopivat käymälät vuokralle sopivaksi ajaksi myös suurempiin tapahtumiin.

>> Lue lisää ja tee tilaus

Astiat ja tarvikkeet

Täyden palvelun Finskalta saat myös kaikki tarvitsemasi pienastiat ja tarvikkeet jätehuollon tarpeisiin.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyydä tarjous!

>> Lue lisää ja tee tilaus

Finska
Kuljetusliike Finska
p. 010 205 5010
asiakaspalvelu@finska.fi
Sahakatu 1 38200 Sastamala

Päivystys 24 h
(Viemäritukokset)
p. 0500 236 212
Kaukokiito Sastamala
p. 010 205 5011
sastamala@kaukokiito.fi
Kaukokiito